Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση
Συνθηματικό
Ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη, δημιούργησαν το 1962, μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στην Χαλκίδα της Εύβοιας. Διατηρώντας όλες τις αξίες της παραδοσιακής πτηνοτροφίας η οικογενειακή επιχείρηση – με αφοσίωση και μεράκι- εξελίχθηκε σε μία καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονες πτηνοτροφικές μονάδες στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας, η οποία περιλαμβάνει όλο το φάσμα της παραγωγικής διαδικασίας, από την εκτροφή των πουλερικών και την παραγωγή των ζωοτρόφων, μέχρι την σφαγή, την μεταποίηση, την τυποποίηση και τη διανομή τελικών προϊόντων από κοτόπουλο. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη, και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο και την κοινωνία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Θάνος Αγγελάκης, παραμένει σταθερός στο όραμά του. «Η ποιότητα για εμάς δεν “θυσιάζεται” ποτέ στο “βωμό” της ποσότητας. Επιδιώκουμε τα προϊόντα μας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία”». Τα κοτόπουλα Αγγελάκης διαθέτουν στην αγορά 3 προϊοντικές σειρές:➢ Προϊόντα Αγγελάκης: περιλαμβάνει σειρά προϊόντων με μεγάλη ποικιλία σε ολόκληρο, τεμαχισμένα και παρασκευάσματα με βάση το κοτόπουλο. Όλα τα προϊόντα έχουν […]
Η Terra Creta, ιδρύθηκε το 2001 στα Χανιά και σήμερα λειτουργεί στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στο Κολυμβάρι Χανίων. Με καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα που διαθέτει ένα πρωτοποριακό ελαιουργείο με δυνατότητα κοινής άλεσης, και σύγχρονη μονάδα τυποποίησης υψηλής δυναμικότητας παράγει, τυποποιεί και διαθέτει στην ελληνική και παγκόσμια αγορά υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και άλλα ελληνικά προϊόντα. Έχοντας κυρίως εξαγωγικό προσανατολισμό και με προσήλωση στην ποιότητα, την ασφάλεια, την θρεπτική αξία των προϊόντων της αλλά και την καινοτομία, σήμερα έχει αναπτυχθεί σε περισσότερες από 45 χώρες. Παράλληλα έχει αποσπάσει σημαντικές διακρίσεις ποιότητας σε διεθνείς διαγωνισμούς. Από το 2006, ανέπτυξε ένα πρωτοπόρο σύστημα ιχνηλασιμότητας, το πρώτο παγκοσμίως στον χώρο του ελαιολάδου (μέσα από την ιστοσελίδα της), ενώ σε συνεργασία με τις ομάδες παραγωγών που συνεργάζεται παράγει υψηλής διατροφικής αξίας ελαιόλαδο εφαρμόζοντας πρωτοποριακές μεθόδους από την καλλιέργεια μέχρι την συγκομιδή και από την έκθλιψη μέχρι την αποθήκευση . Εκτός από υψηλής ποιότητας εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, η Terra Creta διαθέτει επίσης μια επιλεγμένη σειρά ελληνικών ελιών και ποιοτικό βαλσάμικο ξύδι και βαλσάμικο κρέμα σε ποικιλία συσκευασιών. Μία από τις πρόσφατες νέες ετικέτες της, είναι το Grand Cru της Terra Creta. Ένα Εξαιρετικό Παρθένο ελαιόλαδο με ιδιαίτερο γευστικό προφίλ το οποίο παράχθηκε πέρσι για πρώτη φορά […]
Τρεις γενιές ταξιδεύουν την ελληνική διατροφική παράδοση από το 1930 στο σήμερα. Με αγάπη, μεράκι, τέχνη στα χέρια και αγνές ντόπιες πρώτες ύλες, η DEAR GREECE μετρά τον χρόνο με προσφορά γευστικής απόλαυσης. Τα μοσχομυριστά μπισκότα μας, βασισμένα σε αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, οδηγώντας τη νοστιμιά του χθες στην υγιεινή απόλαυση του σήμερα. Πιστοί πάντοτε στην παράδοση ,παράγουμε Νόστιμα και Υγιεινά Μπισκότα με την χρήση μόνο Κρητικού Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου ,με τον ίδιο τρόπο που τα έκαναν οι γιαγιάδες μας τα παλιά χρόνια, χωρίς άλλα φυτικά λιπαρά, φοινικέλαιο, πυρηνέλαιο, μαργαρίνες και χωρίς βούτυρο . Tέσσερις Οικογένειες Προϊόντων – Παραδοσιακά μπισκότα (Traditional Biscuits) – Εκλεκτά μπισκότα (Eclectic Biscuits) – Βιολογικά μπισκότα (Organic Biscuits) – Sweet Memories (Sweet Memories Biscuits) Οι παραγωγικές μας εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής λειτουργούν με σύγχρονους, ασφαλείς και ευέλικτους τρόπους παραγωγής. Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζει ο Ελληνικός Κώδικας Τροφίμων και Ποτών και η ισχύουσα ευρωπαϊκή νομοθεσία και η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη κατά τα διεθνή και πιο ισχυρά πρότυπα ασφάλειας και ελέγχου τροφίμων IFS, BRC και FSMA. Επιπρόσθετα για την αγορά των Η.Π.Α. η εταιρεία μας έχει ήδη καταχωρηθεί με FDA Registration Number. Τέλος, τα βιολογικά μας προϊόντα […]
Η εταιρία ΖΑΡΟΣ Α.Ε. ιδρύθηκε το 1980 και είναι από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μια ελληνική εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ZARO’S πλησίον του χωριού Ζαρός από όπου πήρε και το όνομα του. Zaros TVC45 from Votomos SA on Vimeo. Η εταιρία παράγει και διαθέτει με μεγάλη επιτυχία στην αγορά το εμφιαλωμένο φυσικό μεταλλικό και ανθρακούχο μεταλλικό νερό ZARO’S , σύμφωνα με την ΔΥΓ2 ΓΠ 41602/8.5.2008, καθώς και επιτραπέζιο νερό με διάφορες ιδιωτικές ετικέτες (private labels – φασόν). Το σύνολο των παραγωγικών εγκαταστάσεων της εταιρίας βρίσκεται εγκατεστημένο έξω από τον Ζαρό του Δήμου Φαιστού στο Νομό Ηρακλείου σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 15.850,8 m2.Εκεί βρίσκεται η πιστοποιημένη πηγή Αμάτι από την οποία εμφιαλώνεται το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ZARO’S με υπερσύγχρονα μηχανήματα, χωρίς καμία παρέμβαση από ανθρώπινο χέρι σε όλη τη διαδικασία από την άντληση έως και την διάθεση του προϊόντος και χωρίς να υφίσταται καμία επεξεργασία.
Ποια είναι η Candia Nuts SA: Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία από το 1992 στον χώρο της επεξεργασίας, τυποποίησης και συσκευασίας ξηρού καρπού, αποξηραμένων φρούτων, παραγωγής παστελιού μαντολάτων και συναφών προϊόντων. Η εταιρεία μας τροφοδοτεί αλυσίδες σε Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει σημαντικά τον κλάδο του HORECA τα τελευταία χρόνια. Η έδρα μας είναι στο Ηράκλειο Κρήτης. Εφαρμόζουμε τις αυστηρότερες προδιαγραφές και πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων, όπως ISO 22000: 2005 , IFS και άλλα. Έχουμε βραβευτεί επανειλημμένως για την ποιότητα των προϊόντων μας. Έχουμε αναπτύξει ιδιαίτερη τεχνογνωσία στην ανάπτυξη προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. Διαθέτουμε πλήρη γκάμα προϊόντων παραγωγής μας αλλά και προϊόντων που δουλεύουμε εμπορικά, τα οποία μπορούν να καλύψουν μεγάλο εύρος των αναγκών μιας επιχείρησης, πελάτη που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού.
Η cavino ιδρύθηκε το 1958 στο Αίγιο από τους Κωνσταντίνο Αναστασίου και Ιωάννη Δούσκα. Αρχικά ως οινοποιείο αλλά πολύ σύντομα και ως αποσταγματοποιείο. Το Αίγιο, η πόλη που γεννήθηκε το όραμα της δημιουργίας μιας σύγχρονης οινοποιίας – αποσταγματοποιίας, βρίσκεται σ’ ένα μοναδικό αμπελουργικό τοπίο. Οι πλαγιές Αιγιαλείας, συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο το βουνό και τη θάλασσα, διαμορφώνοντας ένα ιδιαίτερο μικροκλίμα. Η Cavino αξιοποιεί κατά κύριο λόγο τις αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών, όπως ο Ροδίτης, το Λαγόρθι, ο Σιδερίτης, το Αγιωργίτικο, το Μαύρο Καλαβρυτινό και φυσικά η ξακουστή Μαυροδάφνη. Ωστόσο καλλιεργούνται με μεγάλη επιτυχία και διεθνείς ποικιλίες, όπως το Sauvignon Blanc, το Chardonnay, το Riesling, το Merlot, το Syrah και το Cabernet Sauvignon. Σήμερα η Cavino εξάγει περισσότερο από 75% της παραγωγής της σε κρασί και ούζο. Η εταιρεία παρακολουθώντας από κοντά τις τεχνολογικές εξελίξεις πραγματοποίησε τα τελευταία 10 χρόνια σημαντικές επενδύσεις εκσυγχρονισμού του παραγωγικού εξοπλισμού και των εμφιαλωτικών γραμμών και αύξησε σημαντικά τους κλιματιζόμενους αποθηκευτικούς της χώρους. Έτσι σήμερα διαθέτει 2 γραμμές παραγωγής οίνων και άλλες 2 εμφιάλωσης οινοπνευματωδών ποτών (ούζο, τσίπουρο, brandy), υπερσύγχρονο εξοπλισμό παραλαβής και επεξεργασίας σταφυλιών , καθώς και κλιματιζόμενους αποθηκευτικούς χώρους 5.000 τμ. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με IFS Higher Level και BRC, διασφαλίζοντας έτσι το υψηλό […]